Nytt og nyttig

Vinterferie i Stavanger

Den siste uken i februar er det vinterferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på for både små og store. Ta med barna eller barnebarna til byen, besøk Isbanen ved Oljemuseet og ta gjerne turen innom et av museene. Når dere blir sultne så har vi mange kafeer og restauranter som passer for alle smaker og lommebøker.
Her finner dere programmet for hele uken.

Sentrumshelt 2019

For andre gang i historien ble utmerkelsen SENTRUMSHELT delt ut. Prisen for 2019 gikk til Terje Emil Knutsen i Stavanger kommune for sitt utrettelige engasjement og store innsats for å tilrettelegge gjennomføringen av store og små aktiviteter og festivaler i byen. Gjennom sitt arbeid som arrangementskoordinator i Stavanger kommune er han med på å styrke Stavanger sentrum og øke byens attraktivitet.
 

Årets butikk 2019

Under Kickoff for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS mottok Koch Parfymeri prisen for Årets butikk 2019. I tillegg til heder og ære fikk vinnerne en premie fra Stavanger Aftenblad som bestod av annonsering til en verdi av 58000,-.

Isbanens åpningstider julen

Isbanen er åpen i hele julen med unntak av julaften. Her har du oversikt over åpningstidene:
23.des: kl.12-18
24.des: stengt
25.-30.des: kl.12-18
31.des: kl.12-16
1.-3.jan: kl.12-18
Velkommen!

 

 

Åpningstider Isbanen

Isbanen har følgende åpningstider til og med 1.mars 2020:
Mandag-fredag kl.16-20
Lørdag og søndag kl.12-18

Førjulstiden i byen

Nå er julegrana på Domkirkeplassen tent og fasadene i Vågen tent. Byens gater, plasser og utstillingsvinduer er pyntet til jul og vi byr på et juleprogram for store og små. Hjertelig velkommen til Stavanger sentrum i førjulstiden!

 

Black Friday i byen

Velkommen til distriktes koseligste førjulshelg med julepyntet by og frokostshopping på Black Friday.

Søndagsåpne butikker 1.søndag i advent

Søndag 1.desember har flere av butikkene i sentrum åpent fra kl.14-18 slik at du kan kombinere alle de kjekke aktivitetene denne dagen med litt julegavehandling. I tillegg kjører Lexus varene dine hjem for deg! Nedenfor kan du se hvilke butikker som har åpent denne dagen.

Frokostshopping fredag 29.november

Fredag 29.november ønsker flere av byens butikker velkommen til frokostshopping fra kl.7. Mange har gode tilbud og noen serverer kaffe, gløgg eller vafler. Se hele listen over hvilke butikker som har åpent.

Åpningstider Julen 2019

Fra og med 2.desember utvider Magasinblaa og ArkadenTorgterrassen åpningstidene sine og torsdag 5.desember kommer resten av byen etter.

Første søndag i advent

Dette er en av de aller kjekkeste dagene vi har i byen. Små barn, store barn, voksne og eldre, denne søndagen er en dag for alle. Det er markeder, julestemning, pepperkaker og julegaveshopping dagen lang.

Sider